úterý 30. července 2013

Beyoncé prodlužuje vydání nového alba a fanoušci umírají nedočkavostí!

foto: www.vh1.com


Fanoušci americké zpěvačky a královny R&B musí ještě nějaký ten pátek počkat. Beyoncé se totiž po poslechu nahrávek na své nové album rozhodla, že je musí důkladně proškrtat, a jak řekla, tak i udělala. Přestože mělo album spatřit světlo světa už v únoru 2013, rozhodnutí zpěvačky každý respektuje a snaží se jí co nejvíc vyjít vstříc. 
Možná proto, že už teď všichni vědí, že její nejnovější album má být pořádná pecka! Hudebními servery se šíří nepotvrzené spekulace o tom, že má jít o nejlepší zpěvaččino album vůbec a střídat se v něm budou prvky popu, R&B a soulu. A se spolupracovníky na tom Beyoncé není o moc hůř. Zazpívají si s ní taková esa jako Lady Gaga, Jay-Z, Kanye West nebo údajně i Justin Timberlake.

Po internetu kolují zvěsti, že zpěvačka vyřadila víc než 50 skladeb, jeden z jejích spolupracovníků, americký DJ, producent a rapper Diplo říká, že přestože tvrdě pracoval a snažil se, Beyoncé jednu z jejich dvou společných písniček vyškrtla. A zdá se, že to zdaleka nebylo všechno. Ne-Yo se pro magazín Billboard nechal před nedávnem slyšet: "Se svým týmem se stále snaží přijít na to, jak chtějí, aby album vypadalo, z čehož nešílím. Beyoncé je takový typ zpěváka, jehož album neuvidíte, dokud to nebude opravdu to pravé. A její fanoušci ji milují, budou trpěliví."
Po tak srdceryvném projevu na tu čokoládovou krásku přece nemůžeme být naštvaní, no ne? Vždyť ona to s námi myslí dobře! 

Foto: facebook

0 reakcí: